21.7 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-1: Ο Φοφανά «έκλεψε» τον βαθμό στο 90′ (vid)

Ο Ολυμπιακός Β' ισοφαρίστηκε στο 90' από μια ομάδα που έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Super League - Πανέμορφο το γκολ των Ερυθρόλευκων, από σοβαρή αδράνεια της άμυνας ήρθε το 1-1

Βαθμό στο 90′ «έκλεψε» στην Καισαριανή η Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης σε μια φάση που η άμυνα του Ολυμπιακού Β’ δεν αντέδρασε σωστά. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την πρώτη τους απώλεια σε εντός έδρας παιχνίδια, αφού ως τώρα είχαν το απόλυτο (3/3).

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος για ποδόσφαιρο, ήταν καλύτεροι και ενώ η Βέροια – που παραμένει αήττητη – απείλησε πρώτη με τον Γιακουμάκη. Ο ρυθμός βέβαια ήταν καλύτερος μετά την ανάπαυλα, όταν σημειώθηκαν και τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48′. Έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας και σέντρα του Λιάτσου από τα αριστερά, ο Βοΐλης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε το σουτ στην κίνηση και έγραψε το 1-0.

 

Ο Λιάτσος ήταν ο κορυφαίος από πλευράς γηπεδούχων και εκτός από την ασίστ είχε και δοκάρι στο 67′ σε μια αναμέτρηση που είχε συνεχώς εξαιρετικές κούρσες και συμμετοχή στη δημιουργία.

Η χαλάρωση που παρατηρήθηκε στα τελευταία λεπτά ήταν εκείνη που πλήρωσε ο Ολυμπιακός Β’. Ο Μυστακίδης στο 84′ προειδοποίησε με κεφαλιά που κατέληξε άουτ, ενώ στο 90′ από τα συνεχόμενα λάθη στην άμυνα, ο Φοφανά από πλάγια θέση βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, με τον Τζολάκη να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75’ Κίτσος), Ντόη, Κωστή (79’ Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (62’ Φοφανά), Μαραγκός, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82’ Μυστακίδης), Πόζογλου (62’ Παπαχρήστος), Πασάς, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Σκόνδρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς