17.6 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Τρίκαλα 2-0: Κώστα Φορτούνη, καλώς όρισες ξανά!

Με την αύρα του σκόρερ Κώστα Φορτούνη που επέστρεψε δυναμικά, ο Ολυμπιακός Β' νίκησε τα Τρίκαλα παίζοντας με δέκα παίκτες από το 53'

Τα βλέμματα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ήταν στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη. Επτά μήνες μετά τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ απέναντι στην ομάδα της πόλης καταγωγής του.

Οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά τα χαμόγελα ήταν ορατά από το 1ο λεπτό. Ο Φορτούνης ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα και χρειάστηκε 23′ για να βρει δίχτυα με πλασέ και να τρέξει στην κερκίδα για να αφιερώσει το γκολ στον γιο του που βρισκόταν στην αγκαλιά της συζύγου του ποδοσφαιριστή.

https://athlosnews.gr/olybiakos-ta-prota-kliks-apo-tin-epistrofi-tou-fortouni-sti-drasi-me-ti-fanela-tis-v-omadas/

Συνολικά ο Φορτούνης έδειξε πως θα βρει σταδιακά τον ρυθμό του, ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και μάλιστα στο 37′ θα μπορούσε να πιστωθεί ασίστ αλλά το τελείωμα του Πινακά δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Ιμπαγάσα απέσυρε τον 29χρονο στο ημίχρονο αφού πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του και στο δεύτερο μέρος – και παρά την αποβολή του Μαυρουδή στο 53′ με απευθείας κόκκινη κάρτα – οι Ερυθρόλευκοι διατήρησαν την υπεροχή τους στο χορτάρι.

Ο Πινακάς είχε δοκάρι και στο 71′ ο Αποστολόπουλος με πανέμορφο σουτ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην εξ αναβολής αναμέτρηση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος Μπαγκαλιάνης, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Αλ Καχτάνι, Μαρίνος, Φορτούνης, Πινακάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αγριμάκης, Μανίσογλου, Ριζογιάννης, Ευθυμίου, Ιωαννίδη, Σανδραβέλης, Ντιαλοσί, Νιάρος, Κεχαγιάς, Πέλκας, Ελευθεριάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς