22.7 C
Athens

OK, o Βράνιες είναι κρετίνος. Το instagram πώς επέτρεψε κάτι τέτοιο; (pic)

Το ντροπιαστικό ποστάρισμα του Ογκνιέν Βράνιες εναντίον της ΘΥΡΑΣ 7 και η εγκληματική αμέλεια του instagram που συνέργησε σε ποινικά κολάσιμη πράξη

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν είναι αυτό που λέμε….«το καλύτερο παιδί» μιας και πολλές φορές με τα καμώματά του στο instagram δημιούργησε έριδες, ενώ έκανε άνω-κάτω και την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ, μέχρις ότου πάρει την «ελευθερία» του για την Άντερλεχτ.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ανεβάζοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ανήλικα παιδιά που επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα συνδυάζοντάς τη με το μήνυμα «Gate 7» και emoticons που γελάνε (για ευνόητους λόγους τα επίμαχα σημεία έχουν λογοκριθεί).

Το πως γίνεται να περάσει μια τέτοια εικόνα αφιλτράριστη μέσα από ένα τόσο δημοφιλές κοινωνικό μέσο, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας. ΟΚ, ο κρετίνος (η επιεικέστερη έκφραση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την περίπτωσή του) Βράνιες ανέβασε μια φωτογραφία ποινικά κολάσιμη και θα πρέπει να τον καλέσει άμεσα εισαγγελέας. Ο οργανισμός που λέγεται Instagram πως είναι δυνατόν να μην υποστεί κυρώσεις, όταν η κύρια ευθύνη για το τι προβάλλεται στις οθόνες μικρών και μεγάλων είναι αποκλειστικά δική του;

Το θέμα είναι πραγματικά πολύ σοβαρό, αφού δε συζητάμε απλώς για γυμνό, αλλά για ανήλικα παιδιά που δεν έχουν καν ιδέα σε τι κίνδυνο εξέθεσαν τον εαυτό τους και τα εξέθεσε ο ίδιος ο Βράνιες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς