15.9 C
Athens

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού καλωσόρισαν ήδη τον Γουέμπερ! (vids,pic)

Ο Μπριάντε Γουέμπερ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μέσω instagram και οι οπαδοί του Ολυμπιακού του έκαναν ήδη το πρώτο καλωσόρισμα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατέληξε στον εκλεκτό γκαρντ που έψαχνε κι έτσι ο Μπριάντε Γουέμπερ (Briante Weber) θα μπορεί σύντομα να λογίζεται παίκτης του Ολυμπιακού!

Ο 26χρονος ύψους 1.88 point guard, ο οποίος έχει 42 συμμετοχές στο ΝΒΑ, και αγωνίζεται στην G- League με την φανέλα των Sioux Falls Skyforce αρέσει πολύ στον Ντέιβιντ Μπλατ και ήδη ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα της απόκτησής του.

Στις 33 συμμετοχές με τη θυγατρική ομάδα των Χιτ ο Ουέμπερ μέτρησε την τρέχουσα σεζόν 15,1 πόντους (42,5% τρίποντα), 4,5 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 2,9 κλεψίματα ανά ματς σε 31′ στο παρκέ κατά μέσο όρο.

Ο Γουέμπερ έχει περάσει από σημαντικές ομάδες στο NBA όπως οι Γουόριορς, οι Χιτ, οι Γκρίζλις (δις), οι Χόρνετς και οι Ρόκετς. Όσο για τα χαρακτηριστικά του, οι πρώτες πληροφορίες λένε για έναν πολύ καλό αμυντικό (μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας την τελευταία διετία στην G-League), που στην τελευταία κολεγιακή σεζόν του το 2014 ήταν ο κορυφαίος στα κλεψίματα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον καλωσόρισαν κιόλας!

Ο Μπριάντε Γουέμπερ έκανε αργά το βράδυ ένα ποστάρισμα στο instagram, κάνοντας λόγο για «Νέα Αρχή» (new beginning). Λαμβάνοντας υπόψη και τα ερυθρόλευκα χρώματα που χρησιμοποίησε στα emoji του, το πράγμα είναι προφανές: τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εντόπισαν εγκαίρως τον λογαριασμό του και άρχισαν να τον καλωσορίζουν μαζικά στην Ελλάδα και την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ!

Μπριάντε Γουέμπερ Briante Weber

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς