27.1 C
Athens

Οι Ισραηλινοί αποκάλυψαν τον διαιτητή του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Τον συμπατριώτη τους και διεθνή διαιτητή Όρελ Γκρίνφιλντ «έδωσαν» ως άρχοντα του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ οι Ισραηλινοί, που στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ο έμπειρος ρέφερι δεν θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι Μακάμπι με τη Χάποελ όπως αρχικά είχε οριστεί, ώστε να διαιτητεύσει το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στη Super League.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα στο Ισραήλ ο Γκρίνφιλντ θα απουσιάσει από την ερχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (13/02, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκρίνφιλντ είχε βρεθεί και στο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τη Λουντογκόρετς τον περασμένο Αύγουστο στη Βουλγαρία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όταν η ομάδα του Μαρτίνς γνώρισε τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι.

Πλέον μένει μόνο η επιβεβαίωση από την ΚΕΔ / ΕΠΟ προκειμένου να δούμε αν ο Γκρίνφιλντ έρθει στην Ελλάδα για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Φάληρο.

Μάλιστα οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν και τον διαιτητή VAR, που εκτιμάται ότι θα είναι ο Ζιβ Άντλερ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς