17.7 C
Athens

«Όχι σε προτάσεις Ολυμπιακού και Ναντ για δανεισμό του Νταμπό είπε η Φιορεντίνα»

Η Φιορεντίνα... έκλεισε προσωρινά την πόρτα στον Ολυμπιακό και στη Ναντ για τον Νταμπό

Σκληρό… πόκερ παίζεται για τον Μπριάν Νταμπό της Φιορεντίνα. Όπως τονίζουν σε σημερινά δημοσιεύματα γαλλικά Μέσα, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ναντ έχουν καταθέσει προτάσεις για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο και οι δύο απορρίφθηκαν με… συνοπτικές διαδικασίες.

Και αυτό γιατί η διοίκηση των βιόλα προτιμά την πώληση του παίκτη παρά τον δανεισμό του. Από ότι φαίνεται η ιστορία θα τραβήξει, αφού η Φιορεντίνα δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της και ζητά ακατέβατα τρία εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του αμυντικού της μέσου.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η πρόταση της Ναντ απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, καθώς η ιταλική ομάδα επιθυμεί την πώληση του Γάλλου μέσου, τον οποίο κοστολογεί στα 3 εκατ. ευρώ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσης πρόταση για τον δανεισμό του Νταμπό, η οποία όμως και αυτή απορρίφθηκε. Μένει να φανεί εάν η Ναντ θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα καλύπτει τις απαιτήσεις των Βιόλα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς