20.4 C
Athens

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ως το 2024!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας μέχρι το 2024, γράφοντας ιστορία ως ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Πέδρο Μαρτίνς όπως αναμενόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Πορτογάλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους το οποίο έχει διάρκεια ως το 2024! Το προηγούμενο ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι (2022) και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για άλλα δύο χρόνια την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους.

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας και γράφει ιστορία ως ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου! Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 196 αναμετρήσεις με απολογισμό 131 νικών, 35 ισοπαλιών και 31 ηττών σε όλες τις διοργανώσεις οδηγώντας τους Ερυθρόλευκους σε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, εξελίσσοντας παράλληλα την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβράβευσε για ακόμα μια φορά τον Πορτογάλο που έκλεισε τα αυτιά του στις όποιες οχλήσεις ξένων συλλόγων προκειμένου να συνεχίσει το έργο του στους Ερυθρόλευκους!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2024. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το 2018 και από τότε έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου και τη φετινή σεζόν η ομάδα, υπό τις οδηγίες του, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ούσα αήττητη, ενώ συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους «32» του UEFA Europa League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς