17.3 C
Athens

Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφει ιστορία και κάνει δώρο μια φανέλα του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει επίσημα τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου αφού θα φτάσει τα 209 ματς στον πάγκο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και θα ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μέτρησε 208.

Για αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής ετοίμασε ένα ξεχωριστό δώρο για τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς όπως γνωστοποίησε, θα δώσει σε έναν τυχερό – μετά από κλήρωση – μια φανέλα της ομάδας που θα αναγράφει το όνομα του και τον συμβολικό αριθμό 209.

«Είναι τεράστια χαρά να είμαι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε έναν μεγάλο και κυρίαρχο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή και γι’ αυτό χαρίζω αυτή τη φανέλα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε στα σχόλια τον αγώνα που σας έχει μείνει στην μνήμη από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό.

Ο νικητής που θα κερδίσει την φανέλα, έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. ΠΑΜΕ», ανέφερε στο μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς