18.7 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ καταγγέλει τη συμπεριφορά του Ηρακλή στη Μίκρα

Ανακοίνωση-καταγγελία από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ηρακλή στη Μίκρα

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταγγέλει τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ηρακλή στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη Volleyleague εξέδωσε ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων», η έξοδος από την οποία έπρεπε να μπουν τα μέλη της ομάδας του «δικεφάλου» ήταν κλειστή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν ανάμεσα από τους οπαδούς του Ηρακλή. Υπενθυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με 3-1.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Επειδή όταν κερδίζεις έναν αγώνα τότε έχουν μεγαλύτερη αξία οι καταγγελίες σου, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε τη συμπεριφορά των υπευθύνων του αγώνα βόλεϊ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 με την ομάδα μας  για την απαράδεκτη τακτική τους να κλειδώσουν  την έξοδο κινδύνου του γηπέδου, από την οποία συνηθίζεται να εισέρχεται και να εξέρχεται η φιλοξενούμενη ομάδα αναγκάζοντας τους αθλητές, τους συνοδούς και τα μέλη της Διοίκησης του ΠΑΟΚ να περάσουν ανάμεσα από τους οπαδούς των γηπεδούχων δεχόμενοι υβριστικές και όχι μόνο επιθέσεις.

Επειδή βρισκόμαστε στο 2019 και τέτοιες πρακτικές γυρίζουν το βόλεϊ πολλά χρόνια πίσω καλούμε κάθε αρμόδιο να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς