17 C
Athens

Ο Ολυμπιακός βάζει στο παιχνίδι WADA και CAS για την υπόθεση της Χατζηνικολάου

Κόντρα σε ένα σύστημα που δεν χαμπαριάζει από κανόνες, νόμους και κανονισμούς, ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει τους βιαστές του ελληνικού μπάσκετ σε κάθε μέτωπο και με κάθε τρόπο

Στις τελευταίες τους μέρες ως παράγοντες, οι βιαστές του ελληνικού μπάσκετ θέλησαν να ανοίξουν μέτωπο και με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, κάνοντας τα τελευταία χατίρια στους εντολείς τους ως πιστοί και υπάκουοι υποτακτικοί. Μόνο τα γεγονότα των τελευταίων επτά ημερών είναι αρκετά για να καταλάβει κάποιος πόση – παράλογη από ένα σημείο κι έπειτα – υπομονή έκαναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός για χρόνια, μέχρι να πάρουν την απόφαση για το #mexritelous που δρομολόγησε το τέλος της αλητείας. Έστω και με σημαντική καθυστέρηση, αφού ακόμα και ο κορωνοϊός λειτούργησε προς όφελος των έκπτωτων και παράνομων μελών της ΕΟΚ.

https://athlosnews.gr/i-emeis-i-kaneis-i-eok-yiothetei-to-prasino-dogma-odigontas-tin-a1-gynaikon-se-payla/

Με ένα αίτημα που έστειλαν σήμερα στον νεοσύστατο ΕΟΚΑΝ ζητούν να λάβουν τα αντίγραφα του φακέλου της απόφασης για την υπόθεση της Όλγας Χατζηνικολάου, τα πρακτικά του ΔΣ του πρώην ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών μελών του Συμβουλίου του πρώην ΕΣΚΑΝ στις οποίες στηρίχθηκε η απόφαση, καθώς και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι βάζουν στο παιχνίδι τη WADA (που είχε εξαρχής επιβάλει την ποινή στην Χατζηνικολάου το 2018), αλλά και το CAS, κάνοντας λόγο για σωρεία παρατυπιών αναφορικά με την έκδοση του δελτίου της από την ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως όλες οι διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμπουν σε ενορχηστρωμένη σκευωρία ενός συστήματος που δεν χαμπαριάζει από κανόνες, νόμους και κανονισμούς. Συμπέρασμα για το οποίο κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα, γνωρίζοντας τα κίνητρα αλλά και τους τρόπους με τους οποίους λειτουργούσαν και λειτουργούν (για λίγες μέρες ακόμη) οι βιαστές του ελληνικού μπάσκετ. Οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε ένδικο μέσο μέχρι να δικαιωθούν και όπως έχει αποκαλύψει ήδη το FWS, αν χρειαστεί θα προσφύγουν ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια, ειδικά από τη στιγμή που προκύψουν και ποινικές ευθύνες, πέρα από πειθαρχικές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς