21 C
Athens

Ο McGregor «διέλυσε» τον Cerrone σε 40 δευτερόλεπτα (vid)

Το πολύκροτο ντέρμπι τελικά έληξε γρήγορα, αφού δεν χρειάστηκε ούτε ένα λεπτό για τον πολυνίκη McGregor να ρίξει αναίσθητο τον «κάουμπόι», Cerrone.

Για την ακρίβεια ο McGregor έστειλε τον αντίπαλό του σε 40 δευτερόλεπτα στα κάγκελα (αφού η διεξαγωγή του ματς πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλουβί) και ο διαιτητής του αγώνα κατάλαβε ότι δεν είχε νόημα να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο νικητής φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Είμαι πρώτος αθλητής στην ιστορία του UFC που έχω νικήσει με νοκ άουτ σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες κιλών! Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος και περήφανος».

«Έβαλα το όνομά μου στην ιστορία!

Ο Donald (Cerrone) έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα νοκ-άουτ με χτυπήματα πόδι-κεφάλι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που τον έριξα με ένα λάκτισμα στο κεφάλι. Είμαι πολύ, πάρα πολύ, πολύ υπερήφανος. Ποιος μπορεί να ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες και να σταμάτα ανθρώπους έτσι; Με τον τρόπο αυτό;
Το UFC μπορεί να απογυμνώνει μαχητές και σε άλλους να τους δωρίζει ζώνες που χτίζουν πεποιθήσεις με μόνο στόχο να αντιγράφει το στάτους του πρωταθλητή. Όμως δεν μπορούν να προσφέρουν τέτοιες νοκ άουτ νίκες σε διαφορετικές κατηγορίες. Γράψτε το όνομά μου στην ιστορία για ακόμη μια φορά», ανέφερε ο Ιρλανδός.

https://www.instagram.com/p/B7fV_-mhZ_5/?utm_source=ig_embed

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς