22.6 C
Athens

Ο Μαροκινός Ασράφ Μπενσαρκί για τον Ολυμπιακό

Το όνομα του Ολυμπιακού στο σενάριο απόκτησης του Ασράφ Μπενσαρκί εμπλέκουν ξένα δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον 25χρονο Μαροκινό.

Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, ο επιθετικός της αιγυπτιακής Ζάμαλεκ απασχολεί αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Αναφέρεται επίσης ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας, καθώς επίσης την Τραμπζονσπόρ και τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Μπενσαρκί αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και αποτέλεσε τον βασικό άξονα στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων Αιγύπτου και ένα Σούπερ Καπ Αφρικής από της Ζάμαλεκ, με τη φανέλα της οποίας φέτος μετρά 13 γκολ και 8 ασίστ σε 27 αγώνες.

Ο 25χρονος διεθνής ξεκίνησε την καριέρα του στην Wydad Casablanca της πατρίδας του, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην επίσης μαροκινή MAS Fes, πριν πάρει μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, που έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Casablanca. Ακολούθησε η Λανς, ο τελευταίος του σταθμός πριν καταλήξει στη Ζάμαλεκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς