19.1 C
Athens

«Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του»

Για μία ακόμα ημέρα, ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται στον Κώστα Μανωλά και τη δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», στο φύλλο της Πέμπτης (19/8), υπογραμμίζει πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός απομακρύνεται από τη Νάπολι και πλησιάζει στους Ερυθρόλευκους. Μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα τονίζεται χαρακτηριστικά πως «… οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολι και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του επειδή έχει όλη τη θέληση να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ενώ ξέρει ότι σχεδόν όλα περνούν από εκείνον».

Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις διαδραματίζει ο ατζέντης του Κώστα Μανωλά, Μίνο Ραϊόλα, καθώς όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα: «Αυτές τις ώρες, ο μάνατζερ του Μανωλά, Μίνο Ραϊόλα, ψάχνει μία λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της».

Τέλος, η Νάπολι εξετάζει, ήδη, τις επιλογές της για το κέντρο της άμυνας και θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Μανωλά μόνο όταν ολοκληρωθεί η υπόθεση του Έλληνα στόπερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς