15.7 C
Athens

Ο Ερμής Λαγκαδά νομίζει ότι παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Ανενημέρωτος εκτός των άλλων φαίνεται πως είναι ο Ερμής Λαγκαδά. Η ομάδα της Α2 απηύθυνε μέσω facebook κάλεσμα στον κόσμο της να στηρίξει τον σύλλογο στην αναμέτρηση κόντρα στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού Β που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/9, 17:00).

Όπως όμως διαπιστώνει κανείς, ο Ερμής Λαγκαδά ενημερώνεται για τις εξελίξεις μόνο από το σαιτ της ΕΟΚ, η οποία για δικούς της -ακατανόητους- λόγους δεν αναγνωρίζει τον Ολυμπιακό Β’. Έτσι, υπάρχει η αίσθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πως θα αντιμετωπίσει τον τρις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται μόνο στη Euroleague.

Όχι τίποτα άλλο, απλώς θα προκαλέσει έκπληξη στον προπονητή, στους παίκτες και στον κόσμο του συλλόγου που δεν θα δουν τον Πρίντεζη, τον Μιλουτίνοφ και τον Σπανούλη, αλλά τα παιδιά της αναπτυξιακής ομάδας.

Αναλυτικά όσα γράφει:

Σίγουρα πριν 41 χρόνια, το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια ιστορική στιγμή’, αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά. Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς