19.8 C
Athens

Νυν και πρώην παίκτες της Ρεάλ αποχαιρέτησαν τον Ζιντάν (pics)

Οι παίκτες της Ρεάλ αποχαιρέτησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν και θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του μέσω αναρτήσεών τους στα social media.

Παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ αποτελεί και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου στην ουσία επισφραγίστηκε το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Με τη σειρά τους, μετά την ανακοίνωση, οι παίκτες της Ρεάλ θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Γάλλο τεχνικό για τη συνεισφορά του στην ομάδα και έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από δημοσιεύσεις τους στα social media.

Πρώτος από όλους, ο αρχηγός των «μερένγκες», Σέρχιο Ράμος: «Ζινεντίν Ζιντάν, ο μοναδικός. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Το αξίζεις, το έχεις κερδίσει. Απολαύσε τη ζωή, απολαύσε την οικογένειά σου. Μεγάλη αγκαλιά, κύριε», έγραψε ο Ισπανός αμυντικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos)

Καζεμίρο: «Ευχαριστώ για τα όλα, κύριε. Του χρωστάω μεγάλο μέρος από αυτό που είμαι. Αιώνιος θαυμασμός».

Μόντριτς: «Κύριε, ήταν χαρά μου να παίξω και να κερδίσω μαζί σου. Είσαι τόσο μεγάλος. Καλή τύχη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luka Modric (@lukamodric10)

Ράφαελ Βαράν: «Από τότε που έφτασα στη Μαδρίτη πριν από 10 χρόνια, είσαι κάτι παραπάνω από προπονητής, μέντορας. Με βοήθησες να αναπτυχθώ ως παίκτης και ως άτομο. Κατάφερες να οδηγήσεις αυτήν τη χρυσή γενιά στα ύψη με την τάξη (και αρκετές φορές!). Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε ευχαριστήσω αρκετά για όλες τις συμβουλές που μου έχεις δώσει, είτε στο γήπεδο είτε εκτός. Ευχαριστώ και πάλι, αφεντικό! Καλή τύχη και ελπίζω να σε δω σύντομα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raphael Varane (@raphaelvarane)

Μαρσέλο: «Σε ευχαριστώ θρύλε. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια στο míster κλαμπ!! Συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν επιτευχθεί, σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον!!».

Νάτσος Φερνάντες: «Θαυμασμός και σεβασμός κύριε. Ευχαριστώ για όλα».

Τιμπό Κουρτουά: «Ήταν τιμή να έχουμε έναν θρύλο σαν εσένα ως προπονητή. Σε ευχαριστώ για αυτό που με έχεις διδάξει, για την εμπιστοσύνη που είχες πάντα σε μένα και για αυτό που έχουμε κερδίσει μαζί. Ας ελπίσουμε να ξανασυναντηθούμε. Σου εύχομαι τα καλύτερα!».

Ντάνι Καρβαχάλ: «Κύριε, έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης που σε είχα ως προπονητή. Σε ευχαριστώ πολύ για την αφοσίωσή σου και για το ότι με έκανες καλύτερο παίκτη κάθε μέρα. Χάρη σε όλο το προσωπικό που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, σου εύχομαι ό, τι καλύτερο. Σίγουρα θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον».

Τόνι Κρόος: «Ήταν τιμή μου, σε ευχαριστώ Ζιζού».

Μπενζεμά: «Σε ευχαριστώ αδερφέ για όλα όσα μου έδωσε τόσο συλλογικά όσο και προσωπικά. Είμαι περήφανος και τιμή μου που μπόρεσα να προχωρήσω και να εξελιχθώ μαζί σου».

Βινίσιους: «Ευχαριστώ για όλα, κύριε. Καλή τύχη στη νέα σου σκηνή».

Λούκας Βάθκεθ: «Ευχαριστώ κύριε, τι τιμή να είμαι στη διάθεσή σου. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που πάντα έδειχνες σε μένα, στην ομάδα, για όλα όσα έμαθα και για όλα όσα πετύχαμε μαζί. Ας ελπίσουμε να ξανασυναντηθούμε! Σε εύχομαι το καλύτερο, απολαύστε. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».

Κασίγιας: «Για δεύτερη φορά, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα Ζιζού, εμείς οι Μαδριλένοι δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευγνώμονες για το υπέροχο έργο σου. Καλή τύχη φίλε!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς