15.9 C
Athens

«Ντόμπριτς, Χίλιαρντ, Χόλινς, Κορντινιέ και Βάιλερ-Μπαμπ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού»

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν τους 6 παίκτες που έχει ψηλά στη λίστα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της νέας σεζόν από τη στιγμή που η περίπτωση του Ντέιβιντ Λάιτι δεν προχώρησε

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, αφού η περίπτωση του Ντέιβιντ Λάιτι δεν προχώρησε και η λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους σύμφωνα με όσα αναφέρει το σέρβικο Mozzart Sport.

Πρόκειται για τους Τάιλερ Ντόρσει, Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, Νταρούν Χίλιαρντ, Όστιν Χόλινς, Ισάια Κορντινιέ και Όγκνιεν Ντόμπριτς. Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο παρότι ο παίκτης έχει θέσει ως προτεραιότητα το NBA, ενώ τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ντόμπρις παίζει όλο και περισσότερο.

Ο 27χρονος διεθνής Σέρβος έχει υψηλότατη ρήτρα με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς διαθέτει συμβόλαιο και η περίπτωση του έχει δυσκολία καθώς σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, τον παρακολουθεί και η Μπαρτσελόνα.

Την περασμένη σεζόν ο Ντόμπριτς σε μια κακή σεζόν για τους Ερυθρόλευκους της Σερβίας πέτυχε κατά μέσο όρο σε 18′ συμμετοχής 8,3 πόντους με ποσοστό που έφτασε το 45,6% στο τρίποντο και αναδείχθηκε MVP των τελικών του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο 30χρονος Χόλινς αποχώρησε από τη Ζενίτ με την οποία κατέγραψε σε 19:21 κατά μέσο όρο 8,2 πόντους με 52% στο δίποντο και 36,9% στο τρίποντο.

Το όνομα του Νταρούν Χίλιαρντ δεν ακούγεται πρώτη φορά, αφού ήδη οι Ρώσοι είχαν αναφερθεί στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων. Ο 28χρονος μέτρησε 8,7 πόντους με 32,7% στο τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 0,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 37 αγώνες.

Ο Μπαμπ αγωνίστηκε στην Μπάγερν την περασμένη αγωνιστική περίοδο και εξελίχθηκε σε παίκτη-κλειδί για τον Αντρέα Τρινκέρι με πολλή δουλειά στην άμυνα και 6,3 πόντους κατά μέσο όρο με 35,5% στο δίποντο και 34% στο τρίποντο, ενώ μάζεψε 3,2 ριμπάουντ και μοίρασε 2,2 ασίστ ανά ματς.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, με τους Ερυθρόλευκους πάντως να μη βιάζονται αφού σε μεγάλο βαθμό έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους. Ασφαλώς δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς