28 C
Athens

Ντεμπούτο για Νάτχο και Μεριά

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν οι Μπίμπαρς Νάτχο και Γιασίν Μεριά, στο σημερινό φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά

Οι Μπίμπαρς Νάτχο και Γιασίν Μεριά πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε φιλικό αντί για προπόνηση. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.

Ο Ισραηλινός μέσος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε βασικός και έδειξε ότι είναι αρκετά έτοιμος ενόψει της ρεβάνς με την Λουκέρνη, στην Ελβετία. Και οι δύο προσπαθούν να προλάβουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε ξανά στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Επίσης, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν πριν από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελούταν από τους: Χουτεσιώτη στο τέρμα, Μεριά και Σισέ στα στόπερ, τον Μασούρα στα δεξιά και τον Κούτρη στα αριστερά της άμυνας, στον άξονα δίπλα από τον Τοροσίδη ξεκίνησε ο Χατζισαφί ενώ οι Ανδρούτσος, Βρουσάι και Φετφατζίδης ήταν η τριάδα πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, επικράτησε με 9-0. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 4 γκολ, ενώ γκολ πέτυχαν και οι Σισέ, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Πάρντο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς