19.7 C
Athens

Να η ευκαιρία του Καράνκα!

Ο κόσμος της Νότιγχαμ τον στηρίζει και ο Ισπανός προπονητής έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι με τη Λιντς να αντιστρέψει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται ανήμερα της πρωτοχρονιάς (17:00 ώρα Ελλάδας) την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, Λιντς, στο πλαίσιο της 26ς αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του δάσους διανύει μια αγωνιστική… κατρακύλα τις τελευταίας αγωνιστικές καθώς αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης από την 1η Δεκεμβρίου, όταν νίκησε με 2-0 την Ίπσουιτς για την 20η αγωνιστική.

Έκτοτε, οι «Tricky Trees» σε 5 αναμετρήσεις μετρούν τρεις ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να πέσουν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από την Ντέρμπι που βρίσκεται στην 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μέχρι στιγμής, ο προπονητής της Νότιγχαμ, Έιτορ Καράνκα, έχει τη στήριξη τόσο του διοικητικού ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του κόσμου της ομάδας. Οι οπαδοί των «Ρεντς» την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλγουολ έδειξαν ξεκάθαρα τη στήριξή τους στο πρόσωπο του 45χρονου Ισπανού κόουτς.

Ωστόσο, θα πρέπει άμεσα αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Λιντς, να αντιστρέψει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας για να μη βρεθεί… σε δύσκολη θέση, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα, ξεφεύγοντας αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ για την άνοδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς