25.6 C
Athens

Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη: Πιθανό το σενάριο αυτοκτονίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης του Μακεδονικού είχε στον λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόχο και ο θάνατός του φαίνεται πως προήλθε από ασφυξία ως αποτέλεσμα της χρήσης λουριών μίας χρήσης (tie wrap).

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής.

Τον Νίκο Τσουμάνη αναζητούσε από χθες η κοπέλα του, στην οποία είχε πει ότι θα πήγαινε μια βόλτα στη Νέα Κρήνη, αλλά δε γύρισε ποτέ και δε σήκωνε το τηλέφωνό του. Άτομα του περιβάλλοντός του αναφέρουν πως ο 31χρονος αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μάλιστα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει δουλειά σε σούπερ μάρκετ, αφού τα χρήματα από το ποδόσφαιρο δεν ήταν αρκετά. Οι οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως του είχαν προκαλέσει και ψυχολογικά προβλήματα, με τους δικούς του ανθρώπους να κάνουν λόγο ακόμα και για κατάθλιψη.

Οι Αρχές πάντως εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

ΠΗΓΗPOPULUS
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς