17.2 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό…

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) αναδείχθηκαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο εξ’ αναβολής μεταξύ τους ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Οι δύο ομάδες δεν έθελξαν με την απόδοση τους σε ένα ματς με ελάχιστες καλές ευκαιρίες και την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι οριακά καλύτερη στα σημεία.

Η Ρεάλ στο 17′ βρέθηκε μια ανάσα από το να προηγηθεί με την κεφαλιά του Κασεμίρο να απομακρύνεται στη γραμμή από τον Πικέ, ενώ 14 λεπτά αργότερα ο Ράμος ήταν εκείνος που έσωσε τους φιλοξενούμενους, αφού σταμάτησε το σουτ του Μέσι πάνω στη γραμμή της άδειας εστίας του. Στο 41′ ο Άλμπα από την… κλασική πάσα του Μέσι αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν αφού ο Τερ Στέγκεν μάζεψε το δυνατό σουτ του Βαλβέρδε.

Το γκολ του Μπέιλ στο 73′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ του Μεντί που έδωσε την πάσα στον Ουαλό κι έτσι οι δύο ομάδες χωρίς να παρουσιάσουν κάτι περισσότερο αποχώρησαν ευχαριστημένες για τα αποδυτήρια με το 0-0, ενώ συνεχίζουν παρέα στην κορυφή.

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (54′ Βιδάλ), Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν (83′ Φάτι).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (80′ Μόντριτς), Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ίσκο (80′ Ροντρίγκο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς