18.8 C
Athens

Μορέιρα και Χάτσερ απορούν με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ ενώ τους οφείλονται χρήματα (pics)

Την δυσκολότερη στιγμή της μπασκετικής ιστορίας της βιώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη βαθμολογική θέση της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελευταία θέση και ο κίνδυνος της Α2 είναι κάτι παραπάνω από ορατός λίγες ημέρες πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου της Basket League.

Εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της διοίκησης απευθύνουν κάλεσμα ενίσχυσης από τον κόσμο, ενώ περιμένουν τρανταχτή βοήθεια από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να μην καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος ο σύλλογος. Παρόλα αυτά, ως τώρα δεν έχει βρεθεί οριστική λύση παρά μόνο δύο δυνατές μεταγραφές , αυτές του Μπράουν και του Τσάπμαν που γίνονται σε ένα κρίσιμο οικονομικό σταυροδρόμι προκειμένου η ομάδα να σωθεί αγωνιστικά.

Η ανακοίνωση του Μπράουν, όμως, έφερε και το ξέσπασμα δύο παικτών από το περσινό ρόστερ: Ο Γουίλιαμ Χάτσερ και ο Γιανίκ Μορέιρα αναρωτήθηκαν εύλογα μέσω twitter και instagram αντίστοιχα, πως γίνεται η πρώην ομάδα τους να οφείλει σε όλους τους περσινούς παίκτες χρήματα και παρόλα αυτά να προχωρά σε μεταγραφές.

Ο Χάτσερ φρόντισε να ταγκάρει τη FIBA προκειμένου να στείλει κι εκεί κάποιο μήνυμα (πιθανώς για μπαν), ενώ ο Μορέιρα έκανε το… λάθος να απαντήσει κάτω από την ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» στο instagram, προκαλώντας την οργή κάποιων φίλων του συλλόγου, οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα τους.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον χαμό έσβησε τα σχόλια για να μη δοθεί συνέχεια μετά από αυτές τις αποκαλύψεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς