18.3 C
Athens

Μεταξάς: Περίεργα πράγματα βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ηρακλής Μεταξάς από τον τρόπο που ηττήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του ΠΑΣ για άγνωστους λόγους έκανε λόγο για «περίεργα πράγματα» που βλέπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα ματς.

«Δεν έγινε προσπάθεια μόνο για τον ένα βαθμό γιατί είχαμε και αντεπίθεση που μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Την μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε.

Μπορούμε να επηρεάσουμε το πρώτο κακό μισάωρο, παίξαμε με φόβο για 30 λεπτά. Ευτυχώς στο δεύτερο το διορθώσαμε και είδαμε ωραίο ματς. Εμείς ερχόμαστε εδώ και οι νεαροί μπορούν να τρομάζουν, τους προετοιμάσαμε αλλά είναι άλλο να το λες άλλο να το βλέπεις. Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Όλα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς