15.9 C
Athens

Ηρωικό διπλό για τη Χιρόνα στη Μαδρίτη (vid)

Η Χιρόνα έκανε μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγήθηκε κόντρα στη Χιρόνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι μ΄ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Η «Βασίλισσα» είχε πολλά αμυντικά προβλήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Χιρόνα και πήρε την σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Σολάρι κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Κρος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κασεμίρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και στο δεύτερο μέρος η Χιρόνα πήρε τον έλεγχο.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και με πέναλτι του Στουάνι έφεραν το ματς στα ίσια (1-1). Η πίεση συνεχίστηκε και τελικά η ανατροπή ολοκληρώθηκε. Ο Λοθάνο έκανε ωραία ενέργεια, ο Κουρτουά του «είπε» όχι, αλλά ο Πόρτου πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Λίγο πριν το φινάλε ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Μαρσέλο, Ράμος, Βαράν, Οντριοθόλα, Κασεμίρο, Κρόος, Θεμπάγιος (74′ Μαριάνο), Βάθκεθ (58′ Βινίσιους), Ασένσιο (66′ Μπέιλ), Μπενζεμά

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Μπουνού, Χουάνπε, Αλκαλά, Ραμάλιο, Ντούγκλας Λουίζ, Πονς (46′ Αλέις Γκαρθία), Γκρανέλ, Πόρο (46′ Λοσάνο), Ραούλ Γκαρθία, Στουάνι, Πόρτου (84′ Βαλερί)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς