24.6 C
Athens

Με φανέλα του ΠΑΟΚ έφυγε ο Τσίπρας από το περίπτερο του συλλόγου (pics, video)

Ο Πρωθυπουργός έκανε… παράπονα για τη Μπενφίκα, σχολίασε ότι… «ομόρφυνε ο ΠΑΟΚ» και προανήγγειλε πως έχει ευχάριστα νέα για το σύλλογο στη βραδινή του ομιλία

Η πρωινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει και μια βόλτα από το περίπτερο του ΠΑΟΚ.

Εκεί οι άνθρωποι του συλλόγου του δώρισαν μία φανέλα της ομάδας με το «Νο 19« και μια τιμητική πλακέτα του «Δικεφάλου του Βορρά» για την 83η ΔΕΘ.

Καθώς μάλιστα μαζί του ήταν και ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ χάρισαν και σε εκείνον μια φανέλα με το «Νο 26» και όπως ο Πρωθυπουργός και ο Αμερικανός πρέσβης κάθισαν δίπλα δίπλα οι δύο φανέλες σχημάτισαν το 1926, αριθμός που σηματοδοτεί τη χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου.

Δεν είχαν, όμως, μόνο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δώρο για τον Πρωθυπουργό, αφού και ο ίδιος λίγο πριν αναχωρήσει από το περίπτερο του συλλόγου, τούς ενημέρωσε ότι το βράδυ στην ομιλία του θα έχει ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας.

Οση ώρα έμεινε στο περίπτερο, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε ποδοσφαιρική κουβέντα και έκανε… παράπονα για το ματς με τη Μπενφίκα και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League: «Μας στενοχωρήσατε προχθές, περιμέναμε όλοι στην τηλεόραση να πανηγυρίσουμε την πρόκριση απέναντι στη Μπενφίκα, αλλά…».

Δεν παρέλειψε, τέλος, να σχολιάσει τις κοπέλες του περιπτέρου του συλλόγου, όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του και σημείωσε με νόημα:  «Έχει ομορφύνει ο ΠΑΟΚ…».

Πηγή: thessnews.gr, seleo.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς