17.6 C
Athens

Μαρτίνς: Ο διαιτητής είχε λάθος στην κρίση του, φυσικά και θέλουμε αήττητο πρωτάθλημα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια της

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για ορισμένες άδικες αποφάσεις.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, δίχως να κρύψει την επιθυμία του να κατακτηθεί αήττητο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το μυστικό κρύβεται στις επιθετικές αλλαγές: «Όχι το μυστικό είναι πως ήμασταν αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Σήμερα όμως το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να σκοράρει, ευτυχώς ήμασταν εμείς αυτοί. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως ποτέ δεν παίζει για να χάσει και ειδικά στο γήπεδό της. Δεν είχαμε την ένταση και την απόδοση, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

https://athlosnews.gr/martins-exper-stis-stimenes-faseis-o-valbouena-mas-dyskolepse-i-aek/

Για το πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι: «Χρειάζεται περισσότερη υπομονή με αντιπάλους με ποιότητα και δύναμη, όπως η ΑΕΚ. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω κατοχή, ώστε να μην επιτρέπουμε στην ΑΕΚ τις μεταβιβάσεις και ατομικά λάθη. Σαν τρίτο υπήρχε ένα διαιτητής με λάθος στην κρίση του και δεν ήταν δίκαιος στις αποφάσεις του για τις στατικές φάσεις. Όλα αυτά τα τρία έκαναν επικίνδυνο το ματς. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Για το εάν σκέφτεται το αήττητο πρωτάθλημα: «Φυσικά. Γιατί ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν σκεφτόμαστε την κατάκτηση με ρεκόρ αλλά θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Είναι παιχνίδια που δεν θα είναι εύκολα για εμάς αλλά θέλουμε τη νίκη σε όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς