18.7 C
Athens

Μαρτίνς: Έχω προσύμφωνο με Μαρινάκη, ξεκινάμε συζητήσεις για το συμβόλαιό μου

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκαλύπτει ότι έχει προσύμφωνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως τίποτε δεν τον αποσπά από τον Ολυμπιακό

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε την Κυριακή (5/12) την πρόσληψη του Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, βάζοντας τέλος στην αραβική παραφιλολογία περί συμφωνίας με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι απόλυτα επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, αποκάλυψε με δήλωση που έκανε στο protothema.gr πως έχει προσύμφωνο με τον πρόεδρο των Ερυθρολεύκων, Β. Μαρινάκη, προκειμένου να είναι προτεραιότητα του ο Ολυμπιακός και για αυτό σύντομα θα εκκινήσουν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιό του.

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωση του στο Πρώτο Θέμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς