24.6 C
Athens

Λουκάκου: Τσέλσι σου ζητάω συγγνώμη

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις μεταξύ Ρομέλου Λουκάκου και Τσέλσι, με τον πρώτο να ζητάει συγγνώμη από διοίκηση και οπαδούς για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο γιγαντόσωμος επιθετικός υποστήριξε μάλιστα πως όλα αυτά τα έκανε για να αποχαιρετήσει την Ίντερ και όχι για να προσβάλλει τους Μπλε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους φιλάθλους της Τσέλσι για την αναστάτωση που προκάλεσα τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να διευκρινίσω πως στην τελευταία συνέντευξη που έδωσα, είπα αυτά τα πράγματα για να πω αντίο στην Ίντερ και όχι για να φανώ ασεβής προς την Τσέλσι. Όλοι έκαναν τεράστια προσπάθεια για να με φέρουν πίσω.

Δεν πρέπει να αμφισβητεί κανείς το πόσο αφοσιωμένος είμαι στην Τσέλσι! Όσοι παίκτες έρχονται εδώ είναι νικητές. Αυτό αρμόζει στον σύλλογο. Εγώ προσωπικά έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα με αυτήν την ομάδα και για αυτό υπέγραψε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας

«Θα κερδίσω πάλι την εμπιστοσύνη σας! Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς θα δίνω τα πάντα, όπως κάνω όλους αυτούς τους μήνες. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον προπονητή μου, στους συμπαίκτες μου και στην διοίκηση. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς