20.6 C
Athens

Λαμία – ΑΕΛ 0-0: «Χ»αμένες και οι δύο…

Λαμία και Λάρισα ήθελαν μόνο το νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν για είσοδο στα playoff της Super League, αλλά έμειναν στο 0-0μ με τη Λαμία να ανεβαίνει στους 25 πόντους και τη Λάρισα στους 26, μετά από 23 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά καμία δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία.

Τελικά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης τελείωσε με το σκορ στο 0-0, με τη Λάρισα να έχει απειλήσει τρεις φορές την εστία του Θεοδωρόπουλου, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Στη συνέχεια, η ομάδα τοτ Άκη Μάντζιου ανέβασε την απόδοσή της και στο 53ο λεπτό ο Καραμάνος σημείωσε την καλύτερη φάση στον αγώνα, αλλά τον Κρίστινσον να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 73ο λεπτό, η Λαμία κέρδισε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής του αγώνα μετά από διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους του VAR, άλλαξε την απόφασή του και καταλόγισε φάουλ εκτός της περιοχής.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Αντέντζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (Βασιλόγιαννης 81′), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τιρόνε (Νιάσε 79′), Καραμάνος, Μπιανκόνι (Ρόμανιτς 66′)

Λάρισα (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μούζεκ, Γκαζάλ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (Νούνιτς 81′), Κάτσε, Σίλβα Σάντος (Τόρζε 62′), Ουάρντα, Παπάζογλου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς