21.4 C
Athens

Κοσμοπλημμύρα στο ΟΑΚΑ: Ο κόσμος τιμά το μεγάλο… ντέρμπι της Basket League!

Μόλις χθες, ο πρόεδρος, μεγαλομέτοχος και κυρίως επενδυτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος μιλούσε για το θέαμα και το μπάσκετ που θα δει φέτος ο κόσμος στην Basket League, μακριά από την αντιπαλότητα των τελευταίων ετών. Το μεσημέρι του Σαββάτου πάλι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος aka dpg7000 τόνισε πως τώρα που οι μπαχαλάκηδες είναι στην Α2, το μπάσκετ θα παιχτεί στα παρκέ και πρωταγωνιστές θα είναι οι παίκτες.

Συνοψίζοντας, καθίσταται σαφές πως οι προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ειδικά είναι υψηλότατες για το πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα. Και γιατί να μην είναι δηλαδή; Το 13-1 βρίσκεται πλέον σε πλήρη ισχύ. Ο κακός Ολυμπιακός αποχώρησε, η ανταγωνιστικότητα και το θέαμα επιστρέφουν. Κυρίως όμως, διατηρήθηκε η υψηλή αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Basket League και το πρώτο μήνυμα εστάλη από το Περιστέρι.

Μετά απ’ όλα αυτά, ήταν πολύ λογικό ο υγιής κόσμος που διψούσε για μπάσκετ να κατακλύσει τις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Μια ματιά στο πανοραμικό πλάνο που βλέπετε, πείθει ακόμα και τον πλέον κακόπιστο: η νέα χρυσή εποχή του ελληνικού μπάσκετ είναι εδώ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς