17.4 C
Athens

Κόντε: Οι αθλητές μπορούν να προπονούνται ατομικά από τις 4 Μαΐου

Στην Ιταλία, σιγά σιγά, προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονική ροή και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την γειτονική χώρα, οι αθλητές θα ξεκινήσουν ξανά προπονήσεις από τις 4 Μαΐου.

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα η Ιταλία θέλει να μπει στην κανονικότητα και έτσι ο Τζουσέπε Κόντε ενημέρωσε ότι σταδιακά θα πάψουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, επισήμανε ότι οι αθλητές μπορούν να επιστρέψουν στις ατομικές προπονήσεις από τις 4 Μαΐου.

Μάλιστα, ο Κόντε επισήμανε ότι ο Σπαντοφάρα (Υπουργός Αθλητισμού) θα μπορεί να δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, μόνο όταν μπορούν να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα της πανδημίας.

Έτσι, η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως στις ομάδες να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα Ιταλίας μπορεί να μπει στην τελική ευθεία επανέναρξής του.

Αυτό που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση στο διάστημα 27 Μαΐου-2 Ιουνίου, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουλίου.

Δείτε την ανάρτηση:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς