25.6 C
Athens

Κοντά στον 17χρονο Αποστολόπουλο ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ψάχνει σταθερά για νέους, υποσχόμενους παίκτες εκτός των συνόρων, ωστόσο το βλέμμα των ερυθρολεύκων παραμένει πάντα στραμμένο και στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην εγχώρια αγορά.

Ένας από αυτούς είναι ο Απόστολος Αποστολόπουλος του Πανσερραϊκού. Ο 17χρονος αριστερός μπακ έφτασε πρόσφατα πολύ κοντά σε μεταγραφή στη Βίλεμ, είχε μάλιστα ταξιδέψει στην Ολλανδία προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Η καθυστέρηση ωστόσο στη διαδικασία και το πάγωμα κάθε αγωνιστικής κίνησης λόγω κορωνοϊού έβαλαν φρένο στα μεταγραφικά της ολλανδικής ομάδας, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μην πραγματοποιηθεί.

Ο Ολυμπιακός, που είχε ήδη δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, μαζί με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κυνήγησε περισσότερο την υπόθεση, καθώς ο 17χρονος έδειξε προτίμηση στο εξωτερικό, αποφάσισε να μπει ξανά στο κόλπο για την απόκτηση του νεαρού.

Ο Αποστολόπουλος μετράει 50 συμμετοχές με την ομάδα των Σερρών και από κάποιους, που γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, θεωρείται μια πρώιμη περίπτωση Τσιμίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς