17.9 C
Athens

Κοντά στην Κίνα ο Μπέιλ;

Ώρες μετράει μάλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με τη Marca, συμφώνησε με την Jiangsu Suning της Κίνας για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Για κάθε χρόνο ο 30χρονος σταρ θα αμείβεται με 25 εκατ. ευρώ και το deal μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και το Σάββατο (27/7).

Η Jiangsu Suning είναι μία από τις πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες στην Κίνα. Την Παρασκευή έκλεισε τον Βραζιλιάνο στόπερ Μιράντα, που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ. Οι ιδιοκτήτες της Τζιανγκσού Σάνινγκ είναι οι ίδιοι με αυτοί της Ίντερ και, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιράντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «νερατζούρι».

Τι είπε επίσης για την πολιτική ζωή στην Βρετανία:

Ο Ουαλός άσος μιλώντας στην εφημερίδα «Τelegraph» ο Μπέιλ… ομολόγησε πως δεν του… καίγεται καρφάκι για όσα συμβαίνουν εκτός ποδοσφαίρου και γκολφ, που είναι το χόμπι του.

«Δεν γνωρίζω το 99% όσων συμβαίνουν με το Brexit. Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός πλέον» είπε αρχικά ο Μπέιλ με τον δημοσιογράφο να μένει έκπληκτος και να επιμένει λέγοντάς του ότι πρωθυπουργός είναι ο Μπόρις Τζόνσον.

«Νόμιζα πως ήταν δήμαρχος. Δεν είναι; Δεν μπορώ να πω το παραμικρό για όσα συμβαίνουν γιατί δεν με ενδιαφέρει η κατάσταση. Παρακολουθώ μόνο το γκολφ. Μπορώ να σου πω ποιος είναι το νούμερο ένα στον κόσμο στο γκολφ. Γενικά αυτή η κατάσταση με ενδιαφέρει μόνο από οικονομικής πλευράς και κατά πόσο με επηρεάζει ως προς τα χρήματα ή τις επενδύσεις μου. Αλλά δεν διαβάζω τις υπόλοιπες ανοησίες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς