20.6 C
Athens

Κοντά σε Μπακαγιόκο η Μίλαν (video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου μέσου, Τιεμούε Μπακαγιόκο, βρίσκεται η ομάδα της Μίλαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport»

Κάτοικος Μιλάνου φαίνεται πως θα είναι από τις επόμενες ώρες ο Τιεμούε Μπακαγιόκο. Η Μίλαν φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Τσέλσι, για μονοετή δανεισμό του παίκτη, βάζοντας και οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport». Την παραπάνω φήμη ενισχύει το γεγονός πως ο Μπακαγιόκο δεν ακολούθησε την αποστολή της Τσέλσι στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι, κόντρα στην Χάντερσφιλντ, όπου η ομάδα του Σάρι επικράτησε εύκολα με 0-3.

Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, είχε αποκτηθεί από τα «μπλε λιοντάρια» μόλις πέρυσι, έναντι 40 εκατ. ευρώ από την Μονακό. Όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, συμπληρώνοντας 29 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, αρκετές ως αλλαγή, σημειώνοντας μόλις 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασσίστ, ενώ είχε ταλαιπωρηθεί και από αρκετούς τραυματισμούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς