20.8 C
Athens

Κόλμαν: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμάς το χέρι είναι πέναλτι και στην Τούμπα τίποτα!

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ στο χθεσινό ματς του Περιστερίου για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε με πέναλτι του Φελίπε στο 69ο λεπτό σε μία παράβαση που θύμισε κατά πολύ αυτή του Άνχελ Κρέσπο στην Τούμπα την περασμένη αγωνιστική, όταν ο διαιτητής Aνδρέας Γκάμαρης υπέδειξε «παίζετε» σε καθαρό χέρι του Αργεντινού στόπερ.

https://athlosnews.gr/paok-atromitos-o-krespo-kanei-piasto-gkamaris-kai-varistas-perrakis-den-eidan-tipota-vid/

Ο Γκορτσίλας χθες το απόγευμα στο Περιστέρι έδειξε την άσπρη βούλα και μπέρδεψε τον Ουαλό τεχνικό του Ατρομήτου που εύλογα εξέφρασε την απορία του για το πώς στην μία περίπτωση υπάρχει παράβαση και στην άλλη «τίποτα»…

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κόλμαν:

«Έχουμε κάποιους παίκτες που βρίσκονται πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε Δεν έχω όμως κανένα παράπονο, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μας. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι ότι δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου, αλλά δεν νικήσαμε λόγω διαιτητικών αποφάσεων που ήταν εναντίον μας. Δεν παραπονιέμαι ποτέ για τους διαιτητές, αλλά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι.

Το χέρι του αντιπάλου ήταν κάπου εδώ (σ.σ. δείχνοντας ψηλά). Στο δικό μας πέναλτι σήμερα, τα χέρια του αμυντικού μας είναι κάτω και δόθηκε παράβαση. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου. Όπως το νιώθουμε δεν νικήσαμε γιατί θα έπρεπε να έχουμε σωστές διαιτητικές αποφάσεις κι αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς