18.8 C
Athens

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Νέιμαρ! (pic)

Όπως μεταδίδει βραζιλιάνικο Μέσο, ο σταρ της Παρί βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό μετά από μήνυση που κατέθεσε γυναίκα στο Σάο Πάολο

Μπλεγμένος με τον νόμο πάει να βρεθεί ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νέιμαρ. Ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Γαλλίας κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα στις 15 Μαΐου στο Παρίσι.

Η ίδια η κοπέλα κατέθεσε τη μήνυση σε αστυνομικό τμήμα στο Σάο Πάολο την Παρασκευή 31/5 και όπως ισχυρίστηκε ο λόγος που δεν το έκανε νωρίτερα είναι πως ήταν ψυχολογικά τραυματισμένη και φοβόταν να προχωρήσει στην καταγγελία.

Όπως ανέφερε στη μηνυτήρια αναφορά της, οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω instagram και αντάλλαξαν κάποια μηνύματα. Στη συνέχεια, στενός φίλος του Βραζιλιάνου της έκλεισε τα εισιτήρια για να γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή στο Παρίσι και εκείνη μπήκε στο αεροπλάνο κι έκανε το ταξίδι για Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το Globo, η γυναίκα που έμεινε σε ξενοδοχείο που επίσης της έκλεισε ο φίλος του Νέιμαρ ονόματι Γκάγιο, δέχθηκε επίσκεψη από τον ποδοσφαιριστή στις 15/5 και ώρα 20:00 και μετά από σύντομη συζήτηση εκείνος έγινε επιθετικός και προέβη σε σεξουαλική πράξη με εκείνη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το βραζιλιάνικο Μέσο που μετέδωσε την είδηση αφού την επιβεβαίωσε, έδωσε στη δημοσιότητα την έγγραφη καταγγελία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς