17.1 C
Athens

Κασναφέρης: Είχαμε αποφασίσει εδώ και 15 ημέρες να φύγουμε με τον Παράσχο

Ο πρώην τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη δική του αποχώρηση από την ομάδα, αλλά και την παραίτηση του Γιώργο Παράσχου την περασμένη Κυριακή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως το είχαν αποφασίσει.

Μετά τη νίκη της Ελαφράς Ταξιαρχίας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0), ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε στους παίκτες την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα ο Απόλλων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κασναφέρη, του οποίου τα καθήκοντα ανέλαβε ο Έκτορας Μονεμβασιώτης.

«Όπως και την προηγούμενη φορά, που βρεθήκαμε στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Παράσχο, έτσι και τώρα πετύχαμε άνετα το στόχο μας. Υπήρξαν κάποιες εσωτερικές διεργασίες τελευταία, όμως, τα εν οίκω μη εν δήμω.

Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας. Είχαμε αποφασίσει εδώ και 15 ημέρες να φύγουμε με τον κ. Παράσχο. Τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Δυστυχώς έφυγα και δεν πανηγύρισα με τους παίκτες. Είχαμε αποφασίσει να φύγουμε μετά τα πλέι οφ, αλλά τα πράγματα ήρθαν πιο γρήγορα», ανέφερε ο Γιώργος Κασναφέρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς