19 C
Athens

Καραπαπάς για μεταγραφές, Κυβέρνηση, Κόκκαλη και άλλα πολλά (vid)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε στο «Κανάλι Ένα 90,4 FM» για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, το φετινό πρωτάθλημα, ενώ απάντησε στον Πέτρο Κόκκαλη και μίλησε με νούμερα για τα χρέη σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο «Κανάλι Ένα 90,4 FM» ο Κώστας Καραπαπάς και μίλησε για όλα τα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δεν αφορούσαν μόνο το κομμάτι των μεταγραφών (όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και πως στόχος είναι η απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών), αλλά και στον Πέτρο Κόκκαλη και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να πληγεί ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αναφορικά με τον Πέτρο Κόκκαλη επανέλαβε πως η τότε διοίκηση άφησε τεράστια χρέη και νούμερα τα οποία επιβεβαίωσε με αριθμούς και στοιχεία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα… παράλογα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ του χρόνου υπογράμμισε πως θα αποκατασταθεί η τάξη, εννοώντας πως ο Ολυμπιακός θα επανέλθει εκεί που ανήκει, στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που τα τελευταία 9 χρόνια, επί διοικήσεων Μαρινάκη, Κουντούρη έχει κατακτήσει πάνω από 100 τίτλους, υπενθυμίζοντας παράλληλα πως αποχωρώντας από τον Ερασιτέχνη, ο Πέτρος Κόκκαλης και η τότε διοίκηση του συλλόγου, είχαν αφήσει 7.000.000 € χρέη. Χρήματα που κλήθηκε να καλύψει και αποπλήρωσε η νυν διοίκηση στο 100%.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς