23.4 C
Athens

Καμερούν – Κομόρες 2-1: Άγγιξε το κάζο αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά η παρέα του Κούντε

Αγχωτική πρόκριση στους «8» του Κόπα Άφρικα πανηγύρισε το Καμερούν του Πιέρ Κούντε απέναντι στις μαχητικές Κομόρες που αγωνιζόταν με αριστερό μπακ στη θέση του τερματοφύλακα!

Βέβαια, παρά την πρόκριση των διοργανωτών και το ρεκόρ του Βενσάν Αμπουμπακάρ που έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει πάνω από πέντε τέρματα σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής, την παράσταση έκλεψε το τρομερό τέρμα των φιλοξενούμενων με φαουλάρα από τα 35 μέτρα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Οι Καμερουνέζοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν κόντρα στην ομάδα έκπληξη του τουρνουά που παρά τα τεράστια προβλήματα άντεξε μέχρι το τέλος και πάλεψε με όλη της την ψυχή κόντρα σε Θεούς και δαίμονες.

Ο Πιέρ Κούντε του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο σε ολόκληρο το παιχνίδι και θα συνεχίσει να ονειρεύεται την κούπα με την ομάδα του καθώς στην προημιτελική φάση θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γκάμπια, που νωρίτερα απέκλεισε τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά.

https://athlosnews.gr/epistrofi-stin-ellada-gia-ton-agkibou-kamara-spoudaia-prokrisi-tis-gkabia-stous-8-tou-kopa-afrika/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς