21.1 C
Athens

«Καίγεται» η Σέλτικ για Ομάρ

Δεν παρατάει η Σέλτικ την περίπτωση του Νορβηγού ακραίου αμυντικού

Στη Σκωτία κάνουν λόγο για μεταγραφική σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης του τεχνικού της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς με την διοίκηση για τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι ο πρώτος θα φέρει πάλι στο τραπέζι την προοπτική απόκτησης του Ομάρ.

 

Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στις κρούσεις της Σέλτικ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά δημοσιεύματα στην Σκωτία υποστηρίζουν πως ο Νορβηγός αμυντικός εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Μπρένταν Ρότζερς.

Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, έχει προγραμματιστεί συνάντηση της διοίκησης των Κελτών με τον προπονητή της ομάδας με αντικείμενο τα μεταγραφικά και τα δύο ονόματα που κυριαρχούν στην ατζέντα είναι του Ελαμπντελαουί και του κεντρικού μέσου Τζέιμς ΜακΚάρθι για τον δανεισμό του από την Έβερτον.

Στη Σέλτικ γνωρίζουν πως δεν θα έχουν τύχη με προσφορά ανάλογη με εκείνη που γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες (σ.σ. 4.500.000 ευρώ) και στη Γλασκώβη θεωρούν ότι οι Πράσινοι μπορούν να ανέβουν στα 6.000.000. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον διεθνή Νορβηγό δεξιό μπακ χαφ πάνω από 9.000.000 ευρώ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς