23.5 C
Athens

Και στην «Αγιά Σοφιά» η επιχειρηματική δραστηριότητα Κόκκαλη!

«Business is business» για την Intrakat του Κόκκαλη που έχει διαχωρίσει εδώ και καιρό τη θέση του από τον Ολυμπιακό, σε ένα έργο με τις ευλογίες της Περιφέρειας Αττικής της Ρένας Δούρου...

Σε χέρια εταιρείας συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη αναμένεται να καταλήξει το έργο που θα σηματοδοτήσει τη λειτουργία του μεγάλου ονείρου της ΑΕΚ, του νέου της γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η Intrakat του Κόκκαλη κέρδισε τον διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, δίπλα από την «Αγιά Σοφιά». Με απλά λόγια, με τις ευλογίες της Περιφέρειας της Ρένας Δούρου…

Η Intrakat αποτελεί αυτή την στιγμή τον προσωρινό μειοδότη, καθώς έκανε την καλύτερη προσφορά και τις επόμενες 15 μέρες η ανάθεση του έργου στον όμιλο Κόκκαλη θα είναι οριστική, εφόσον οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό δεν προσβάλουν την επικράτηση της Intrakat.

Η εξέλιξη αυτή, που συνδέει την Intrakat με τα συμφέροντα της «Ένωσης», έρχεται λίγο καιρό μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με την αποχώρησή του από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον οποίο είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς