23.2 C
Athens

Ίντερ – Μίλαν 2-1: Ο… φευγάτος Έρικσεν της έδωσε την πρόκριση στο 97′ (vid)

Στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε με ανατροπή η Ίντερ απέναντι στη Μίλαν (2-1)που πλήρωσε τα… νεύρα του σκόρερ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός άνοιξε το σκορ στο 35′. Ο Μεϊτέ του έδωσε την πάσα, εκείνος έκανε άψογο κοντρόλ υπό δύσκολες συνθήκες και με συρτό πλασέ έγραψε το 0-1.

 

Ωστόσο, τα νεύρα ήταν… πολλά και δημιουργήθηκε αψιμαχία στο φινάλε του ημιχρόνου μεταξύ εκείνου και του Λουκάκου.

Ο Βέλγος μάλιστα του ζήτησε τα… ρέστα, είδαν και οι δύο από μια κίτρινη κάρτα, αλλά αυτός που την «πλήρωσε» ήταν ο Ζλάταν.

 

Ο Ζλάταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (πολύ αυστηρά)  στο 58′ για μαρκάρισμα στον Κολάροφ, ενώ στο 71′ η Ίντερ βρήκε πέναλτι. Ο Μπαρέλα ανατράπηκε, ο Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και ισοφάρισε.

Η ένταση συνεχίστηκε και ο διαιτητής υπέδειξε δέκα λεπτά καθυστερήσεων. Στο 88′ ο… φευγάτος Έρικσεν πέρασε ως αλλαγή στο ματς και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον εκπληκτικό Ταταρουσάνου, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

 

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Κολάροφ (90+2′ Γιανγκ), Νταμιάν (46′ Ασράφ), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (88′ Έρικσεν), Βιδάλ, Πέρισιτς (67′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Σάντσες, Λουκάκου

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Ρομανιόλι, Νταλότ, Κιάερ (20′ Τομόρι), Τεό Ερναντές, Κεσίρ, Μειτέ, Σαλεμάκερς (85′ Καστιγέχο), Ντίαθ (60′ Ρέμπιτς), Λεάο (85′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς