25.6 C
Athens

Ίντερ – Γιουβέντους 1-2: Ανατροπή με Ρονάλντο, με το… ενάμισι πόδι στον τελικό (vid)

Η Γιουβέντους έκανε το μεγάλο βήμα για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Coppa Italia, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Νάπολι – Αταλάντα.

Με φοβερή ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά στο Μιλάνο, η ομάδα του Αντρέα Πίρλο επικράτησε με 2-1 της Ίντερ και σε μια εβδομάδα στη ρεβάνς (9/2, 21:45) θα τσεκάρει το εισιτήριο του τελικού.

Οι νερατζούρι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς με γρήγορο γκολ στο 9′. Ο Μπαρέλα γύρισε από τα δεξιά στον Λαουτάρο που εξέθεσε τον Ντε Λιχτ και παρότι έκανε αδύναμο σουτ, ο Μπουφόν δεν συγκράτησε την μπάλα και έτσι έγινε το 1-0.

 

Ο διαιτητής είδε πέναλτι στο 25′ σε μαρκάρισμα του Γιανγκ στον Κουαδράδο και έδωσε την ευκαιρία στη Μεγάλη Κυρία να ισοφαρίσει με το τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Ο Πορτογάλος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 35′ και μετά από τραγική συνεννόηση των Μπαστόνι και Χαντάνοβιτς έκλεψε την μπάλα και έκανε το πλασέ για το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Αλέξ Σάντρο, Μπερναρντέσκι (69′ Ντανίλο), Μπεντανκούρ (76′ Αρτούρ), Ραμπιό, ΜακΚένι (90′ Κιελίνι), Κουλουσέφσκι (90′ Κιέζα), Ρονάλντο (76′ Μοράτα)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (86′ Πιναμόντι), Γιανγκ (66′ Πέρισιτς), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (86′ Σένσι), Βιδάλ (72′ Έρικσεν), Μαρτίνες, Σάντσες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς