19.8 C
Athens

Η «Πωλίνα» από το «Καφέ της Χαράς» γέννησε το παιδί του Τριαντάφυλλου Παντελίδη (pic, video)

Εφερε στον κόσμο τον ανιψιό του Παντελή Παντελίδη και μαζί τη χαρά στην πονεμένη οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Δύο χρόνια μετά τον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, η οικογένειά του μπορεί να χαμογελά ξανά, χάρη στην άφιξη του νέου μέλους της, του γιου του «μεσαίου» αδερφού του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου Παντελίδη.

Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον μικρό Παντελίδη είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» ένα κορίτσι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Χάρη Ρώμα-Αννας Χατζησοφιά «Το Καφέ της Χαράς». Ο λόγος για την Πωλίνα Φιλίππου, που είχε το ίδιο όνομα και στην τηλεοπτική σειρά και υποδυόταν την Πωλίνα, την κολλητή φίλη της Βάλιας.

Η Πωλίνα Φιλίππου ήταν εδώ και καιρό ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο, ελάχιστοι όμως γνώριζαν τη σχέση τους, πολύ δε περισσότερο την εγκυμοσύνη, αφού οι ίδιοι είχαν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τους τόνους.

Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media ήταν ελάχιστες και δεν «μαρτυρούσαν» κάτι, εκτός από μια, την πιο πρόσφατη, στην οποία οι δυο τους απολάμβαναν το μπάνιο τους σε μια πισίνα, με την Πωλίνα να κάθεται σε μια σαμπρέλα με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να είναι εμφανής.

Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως και οι γονείς του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, για τους οποίους αυτή είναι η πρώτη ευχάριστη στιγμή μετά τον τραγικό χαμό του γιου τους, Παντελή. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι θέλει να δώσει στο αγοράκι το όνομα του Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

Χρόνια πολλά @filiospantelidis!! #happy #bday #big #team #summermood #summer2018 ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πωλίνα Φιλίππου (@polina_filippou) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς