24.7 C
Athens

Η ΚΕΔ έβαλε Αναστόπουλο, ο Ολυμπιακός εκτός Basket League!

Το πραξικόπημα ΕΟΚ - ΚΕΔ ολοκληρώθηκε: Ο ανεπιθύμητος Αναστόπολος ορίστηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα και οι Ερυθρόλευκοι είναι ουσιαστικά από σήμερα εκτός πρωταθλήματος!

Το πράγμα ήταν προμελετημένο. Το FWS αποκάλυψε από νωρίς τις προθέσεις και τα μαγειρέματα που έγιναν στην ΚΕΔ: Το αποκλειστικό ρεπορτάζ με την παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου στα γραφεία της ΚΕΔ από νωρίς, προϊδέαζε πως κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε.

Μετά από δυόμισι ώρες παρουσίας του Μάνου Παπαδόπουλου στην Επιτροπή, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει ντου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ έβαλε μπουρλότο με την παρουσία του και τα όσα είπε, επιβάλλοντας ουσιαστικά στην ΚΕΔ τον ορισμό του ανεπιθύμητου Αναστόπουλου. Και η ΚΕΔ του έκανε το χατίρι…

Σκεφτείτε τι θα γινόταν σε μια πιο υπανάπτυκτη χώρα από την Ελλάδα του 2019, αν ένας εκπρόσωπος ομάδας επέβαλε τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στους αγώνες του άμεσου αντιπάλου του. Ακόμα και για εκεί θα θεωρούταν αδιανόητο κάτι τέτοιο, πολύ περισσότερο όταν έχουν μεσολαβήσει όλα αυτά που έγιναν από τη βραδιά της 13ης Φεβρουαρίου κι έπειτα.

Για τον «φάρο» του ελληνικού αθλητισμού όμως, δεν υπάρχουν διλλήματα. Το θέμα είναι να βγαίνει η δουλειά και να μη στενοχωριούνται αυτοί που πρέπει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε Αναστόπουλο στον Ολυμπιακό, η ΚΕΔ της ΕΟΚ του έκανε το χατίρι και ο Ολυμπιακός μπορεί από σήμερα να θεωρεί εαυτόν εκτός Basket League. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν καμία πρόθεση να καταπατήσουν τις δεσμεύσεις τους, το ελληνικό μπάσκετ μπαίνει και επίσημα στην πιο βαθιά κρίση της ιστορίας του και τα ωραία τώρα αρχίζουν!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς