21.5 C
Athens

Η εθνική Γουινέας προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Μαντί Καμαρά επειδή δεν ταξίδεψε στη χώρα

Ο μέσος του Ολυμπιακού ξέσπασε για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της εθνικής Γουινέας αφήνοντας να εννοηθεί πως ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας δεν τον πίστεψε για το πρόβλημα τραυματισμού του

Ο Μαντί Καμαρά αποκόμισε έναν τραυματισμό στον ώμο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιωνικό και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψει στο Κονακρί για να ενσωματωθεί στην εθνική της Γουινέας για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο υπηρεσιακός προπονητής Καμπά Ντιαβαρά δεν φάνηκε να πείστηκε από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο μέσος του Ολυμπιακού, με τον ποδοσφαιριστή να ξεσπά στον ραδιοφωνικό σταθμό Espace FM.

«Μίλησα μαζί του, το ίδιο και ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον οποίο συζήτησαν και του είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά, μου έστειλε μήνυμα με ευχές να γίνω καλά και να προσέχω τον εαυτό μου. Μετά από μια ώρα μου έστειλε εκ νέου μήνυμα και μου ζήτησε να πάω στο Κονακρί για να δουν εκεί τον τραυματισμό μου.

Απάντησα: “Αλήθεια θέλετε να κάνω αυτό το άχρηστο ταξίδι λες και θα λυθεί το πρόβλημα μου εκεί. Μιλήστε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού γιατί στο τέλος δεν αποφασίζω εγώ. Την τελευταία φορά με πονούσε ο αστράγαλος μου και πήγα. Είμαστε έναν μήνα μακριά από το Κόπα Άφρικα. Τώρα έχω τραυματισμό πρώτου βαθμού στον ώμο, σύμφωνα με τον γιατρό. Δεν λέω ψέματα και δεν θα το έκανα ποτέ», υποστήριξε ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς