18.6 C
Athens

«Η Δύναμη μας, ο ΛΑΟΣ μας»: Κάλεσμα από τον Ηρακλή για στήριξη (vid)

Η διοίκηση του Ηρακλή, καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν το τμήμα βόλεϊ στα οικονομικά προβλήματα που περνάει, ώστε να παραμείνει στην Volley League, με ένα εντυπωσιακό video με τίτλο: «Η Δύναμη μας, ο ΛΑΟΣ μας».

https://www.facebook.com/1054746077972783/videos/866504160453418/

 

Στο κάλεσμα προς τον κόσμο του, το ΤΑΑ Ηρακλής αναφέρει:

«Η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική της δράση την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και στις 17:30 υποδέχεται στο ΕΓ Μίκρας τον Φοίνικα Σύρου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Παίκτες και προπονητικό τιμ όλο αυτό το διάστημα αποχής από την δράση πραγματοποιούσαν καθημερινά προπονήσεις καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων.

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα δήλωσε: Το ματς της Κυριακής σίγουρα είναι ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας. Παίζει η 4η ομάδα της βαθμολογίας με την 5η και περιμένουμε ένα ντέρμπι. Η ομάδα της Σύρου έχει δείξει ότι έχει πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει μάθει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ντέρμπι και έχουμε μάθει να δουλεύουμε, να ζούμε με δυσκολίες. Εμείς είμαστε έτοιμοι και πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό το οποίο είναι η νίκη, θα δούμε κάθε σετ ξεχωριστά ώστε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Να πω επίσης, ότι περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλή να γεμίσει το σπίτι μας. Ξέρουμε και ξέρουν όλες οι ομάδες ότι με μια γεμάτη Μίκρα δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και τους περιμένουμε έτσι ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στη νίκη.

Επίσης για την βράβευση του ως MVP της 8ης αγωνιστικής συμπλήρωσε: Μπορεί να αποτελεί ατομικό βραβείο, ωστόσο είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω το βραβείο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους συμπαίκτες μου γιατί όπως προανέφερα είναι ένα βραβείο ομαδικής δουλειάς και χωρίς αυτούς δεν θα το είχα αποκτήσει, την οικογένειά μου και τους φιλάθλους του Ηρακλή οι οποίοι αποτελούν την βάση αυτού του οικοδομήματος και όσο μας στηρίζουν, τόσο κι εμείς θα τους κάνουμε χαρούμενους.

Το ΤΑΑ Ηρακλής καλεί τον κόσμο να γεμίσει μαζικά την Μίκρα στηρίζοντας για άλλη μια φορά την ομάδα μας.

Η Δύναμη μας, ο ΛΑΟΣ μας».

Η ομάδα μας επιστρέφει στην αγωνιστική της δράση την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και στις 17:30 υποδέχεται στο ΕΓ Μίκρας τον…

Gepostet von Iraklis Volleyball 2015 Hellas am Freitag, 17. Januar 2020

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς