18.4 C
Athens

Η ανάρτηση και το «συγνώμη» του Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας (pic)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλησε να επικοινωνήσει στους φίλους της Γαλλίας την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» από την Ελβετία για τους «8» του EURO 2020, αλλά ένιωσε και την ανάγκη να απολογηθεί για το πέναλτι που στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Η ψυχωμένη Ελβετία το βράδυ της Δευτέρας (28/6) άφησε εκτός της συνέχειας του ΕURO τη Γαλλία και με γκολ στο 90′ πήγε στην παράταση και εν συνεχεία στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησε με 4-5 των «τρικολόρ» και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

 

Μοιραίος ωστόσο, στάθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι της Γαλλίας, το οποίο και απέκρουσε ο Γιαν Ζόμερ.

Ο 23χρονος στην ουσία «υπέγραψε» τον αποκλεισμό της Γαλλίας και για τον λόγο αυτό απολογήθηκε στους φίλους της ομάδας, μέσω ανάρτησης στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylian Mbappé (@k.mbappe)

«Πολύ δύσκολο να γυρίσεις τη σελίδα. Η θλίψη είναι τεράστια μετά από τον αποκλεισμό, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Λυπάμαι για αυτό το πέναλτι. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα αλλά απέτυχα.

Το να κοιμηθώ θα είναι δύσκολο, αλλά δυστυχώς είναι τα σκαμπανεβάσματα αυτού του αθλήματος που μου αρέσουν πολύ. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν απογοητευτεί, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και που πάντα μας πιστεύετε.

Το πιο σημαντικό θα είναι να σηκωθούμε ακόμη πιο δυνατοί. Συγχαρητήρια και καλή τύχη στην Ελβετία», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο 22χρονος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς