21.5 C
Athens

Η ΑΕΛ δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση με τα δελτία

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΛ για την ανάκληση των 11 δελτίων, με τους «βυσσινί» να περιμένουν την επανάληψη του αγώνα με τη Λαμία που αναβλήθηκε, λόγω του συμβάντος.

Απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΛ, η προσφυγή της οποίας έγινε δεκτή και μάλιστα ομόφωνα με ψήφους 3-0  κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ να ανακαλέσει τα δελτία 11 ποδοσφαιριστών λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Λαμία.

 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Δέχτηκε ομόφωνα και κατ’ ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ’ αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα κατ’ ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Η επόμενη κίνηση των «βυσσινί» είναι να πάνε την απόφαση αυτή στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League όπου και έχουν κληθεί σε απολογία, περιμένοντας πως θα διεξαχθεί τελικά το ματς με την Λαμία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς