22.6 C
Athens

Γουλβς – Μπράιτον 0-0: Προβλημάτισε επιθετικά πριν τον Ολυμπιακό

Με τον Αντάμα Τραορέ να μένει στον πάγκο και να περνά στο ματς στο 64′, η Γουλβς δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της τετράδας.

Οι «Λύκοι» δεν παρουσίασαν καθόλου καλή εικόνα κόντρα στη μαχητική Μπράιτον, η οποία με τη σειρά της κράτησε εύκολα το μηδέν στην εστία της και απέσπασε σημαντικό βαθμό στη μάχη που κάνει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα, η μόνη καλή στιγμή που είχαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα εναέριο σουτ του Χιμένες που κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ράιαν. Στην αντίπερα όχθη, η Μπράιτον άντεξε στην πίεση, έκλεισε καλά τους χώρους, αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητική.

Με την είσοδο των Τραορέ και Ποντένσε η Γουλβς έγινε πιο επιθετική, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να παίρνει πάσα από τα δεξιά, αλλά από το σημείο του πέναλτι η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γουέμπστερ. Ο Ντεντόκερ παράλληλα, αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Γουλβς πλέον να στρέφει το ενδιαφέρον της στο ματς με τους Ερυθρόλευκους στο Φάληρο.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Πατρίσιο, Κόουντι, Μπολί, Σάις, Ντεντόκερ, Νέβες (64′ Τραορέ), Μουτίνιο, Ντόχερτι, Βινάγκρε, Ζότα (74′ Ποντένσε), Χιμένες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 7/3

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 2-1 (25’ Σαλάχ, 33’ Μανέ / 9’ Γουίλσον)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 1-0 (78′ Λακαζέτ)

Γουλβς – Μπράιτον 0-0

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ 1-0 (28′ Αγιού)

Σαουθάμπτον – Νιουκάστλ 0-1 (29′ Σεν Μαξιμέν)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νόριτς 1-0 (36′ Σαρπ)

Μπέρνλι – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 8/3

Τσέλσι – Έβερτον (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 9/3

Λέστερ – Άστον Βίλα (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς