20.2 C
Athens

Γουλβς – Λίβερπουλ 0-1: Τη φαρμάκωσε με τον πρώην παίκτη της (vid)

Βαθμολογική ανάσα μετά τις διαδοχικές ήττες στο Άνφιλντ πήρε η Λίβερπουλ και ανέβηκε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, όσους έχει και η Έβερτον με παιχνίδι λιγότερο.

Οι Κόκκινοι που εκτός έδρας αποδίδουν καλύτερα, επικράτησαν με 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό» σε ένα ματς που έληξε με δραματικό τρόπο.

Ο Ρούι Πατρίσιο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (ο Κόουντι τον βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι) και για 13′ το παιχνίδι διεκόπη, μέχρι να μπορέσουν οι γιατροί να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν με φορείο εκτός γηπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Νούνο ήταν σε μεγάλο βαθμό ακίνδυνη και φάνηκε εκ νέου η μακροχρόνια απουσία του Ραούλ Χιμένες στην κορυφή της επίθεσης.

Η Λίβερπουλ με έναν πρώην παίκτη της Γουλβς βρήκε δίχτυα και απέδρασε με το τρίποντο. Ο Ντιόγκο Ζότα μετά τη συνεργασία Σαλάχ και Μανέ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πήρε την πάσα και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Γουλβς: Πατρίσιο (λ.τρ. 90+11′ Ρούντι), Μπολί, Κόουντι, Σαΐς, Σεμέντο (84′ Γκιμπς-Γουάιτ), Νέβες (76′ Ντεντονκέρ), Μουτίνιο, Γιόνι, Νέτο, Τραορέ, Ζοσέ (70′ Φάμπιο)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Κάμπακ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (67′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Τιάγκο (67′ Κεϊτά), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (82′ Τσάμπερλεϊν)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς